Presentació del llibre Santuaris, ermites i capelles a l’època del barroc. Geografia sagrada de la muntanya catalana

Dimarts 28 de març, a dos quarts de set de la tarda, es presenta el llibre Santuaris, ermites i capelles a l’època del barroc. Geografia sagrada de la muntanya catalana, de Maria Garganté i Llanes i Xavier Solà i Colomer (Premi Rafael Patxot i Jubert; 1). L'acte tindrà lloc a la sala Pere i Joan Coromines de l'IEC.

Dimarts 28 de març, a dos quarts de set de la tarda, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i el president de l’Institut d’Estudis Catalans, Joandomènec Ros, es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre Santuaris, ermites i capelles a l’època del barroc. Geografia sagrada de la muntanya catalana, de Maria Garganté i Llanes i Xavier Solà i Colomer (Premi Rafael Patxot i Jubert; 1).

L’acte comptarà amb les intervencions de Joandomènec Ros, president de l’Institut d’Estudis Catalans, Jesús Calderer, diputat adjunt d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, i dels autors del llibre, Maria Garganté i Xavier Solà.

L'acte tindrà lloc  a la Sala Pere i Joan Coromines de l’Institut d'Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, de Barcelona).

Més informació cliqueu aquí